Početna stranica

| Karta grada

Općina Raša logo

Javni natječaj za prijam u službu u Jedinstveni upravni odjel Općine Raša, na radno mjesto samostalni upravni referent za prostorno planiranje i gradnju

Na temelju članaka 17. i 19. Zakona o službenicima i namještenicima u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi (“Narodne novine” broj 86/08. i 61/11.– u nastavku teksta ZSN), pročelnik Jedinstvenog upravnog odjela Općine Raša, raspisuje Javni natječaj za  prijam u službu u Jedinstveni upravni odjel Općine Raša, na radno mjesto:

samostalni upravni referent za prostorno planiranje i gradnju (1 izvršitelj/ica), na neodređeno vrijeme, uz obvezni probni rad od 3 mjeseca.

U privitku se nalazi tekst javnog natječaja te opis poslova radnog mjesta, podaci o plaći, način obavljanja prethodne provjere znanja i sposobnosti i iz kojeg područja, odnosno pravni i drugi izvori pripremanja kandidata za provjeru znanja i sposobbnosti. 

Javni natječaj objavljen je u Narodnim novinama 5. srpnja 2017. godine. Prijave na javni natječaj s prilozima podnose se u roku od 15 dana od objave natječaja u „Narodnim novinama“. Rok za podnošenje prijave na natječaj je zaključno s 20. srpnja 2017. godine.


Priloženi dokumenti:

Javni natjecaj za prijem u sluzbu.pdf

Podaci o radnom mjestu, placi, provjeri znanja i sposobnosti.pdf

Objavljeno: 05.07.2017 14:18:01 | Objavio: Admin

Pogledaj sve novosti

Novosti
Go to top of page