Početna stranica

| Karta grada

Općina Raša logo

Ponovna javna rasprava o prijedlogu Urbanističkog plana uređenja naselja Sveta Marina

U utorak, 31. svibnja 2016. g., započinje ponovna javna rasprava o prijedlogu Urbanističkog plana uređenja naselja Sv. Marina, a trajat će osam dana, do 7. lipnja.

U tom razdoblju uvid u prijedlog Plana za ponovnu javnu raspravu može se obaviti u prostorijama vijećnice Općine Raša u Raši, Trg Gustava Pulitzera Finalija 2, i to radnim danom od 11 do 14 sati, te na mrežnim stranicama Općine Raša (u prilogu ove vijesti).

Javno izlaganje radi obrazloženja prijedloga Plana održat će se u srijedu, 1. lipnja 2016. g., s početkom u 16 sati u prostorijama prostorijama vijećnice Općine Raša u Raši za sve fizičke i pravne osobe.

Pisani prijedlozi i primjedbe na prijedlog Plana dostavljaju se na adresu: Općina Raša, Trg Gustavo Pulitzer Finali 2, 52223 Raša. Rok za dostavu je od 30. svibnja 2016. g. do zaključno 7. lipnja 2016. g.

Nova mišljenja, prijedlozi i primjedbe na izmijenjen prijedlog Plana u ponovljenoj javnoj raspravi mogu se - u skladu s člankom 104. stavkom 3. Zakona o prostornom uređenju - podnositi samo u vezi s izmjenama koje su napravljene u odnosu na prijedlog Plana koji je bio predstavljen u prvoj javnoj raspravi. Dakle, samo ono što se mijenjalo može se opet mijenjati, a ono što je ostalo isto ne može se mijenjati.

U Izvješću s javne rasprave razmotrene su sve primjedbe na prvi prijedlog Plana zaprimljene unutar roka za dostavu primjedbi, a Izvješće možete pogledati u prilogu ove vijesti. 


Prilog:

  • Izvješće s javne rasprave o prijedlogu Urbanističkog plana uređenja naselja Sveta Marina
  • Prijedlog Urbanističkog plana uređenja naselja Sveta Marina za ponovnu javnu raspravu – tekstualni i grafički dio, obrazloženje, sažetak
  • Obrazac za ponovnu javnu raspravu

Priloženi dokumenti:

UPU Sveta Marina - Izvjesce o javnoj raspravi_Web.pdf

1-UPU-Sv-Marina_Tekstualni-dio.pdf

2-UPU-Sv-Marina_Obrazlozenje.pdf

3-UPU-Sv-Marina_Sazetak za javnost.pdf

UPU-Sv-Marina-1_Namjena.pdf

UPU-Sv-Marina-2A_Promet.pdf

UPU-Sv-Marina-2B_Tele.pdf

UPU-Sv-Marina-2C_Elektra.pdf

UPU-Sv-Marina-2D_Vodoopskrba.pdf

UPU-Sv-Marina-2E_Odvodnja.pdf

UPU-Sv-Marina-3_Uvjeti.pdf

UPU-Sv-Marina-4_Nacin.pdf

Obrazac za PONOVNU javnu raspravu_UPU Sveta Marina.doc

Objavljeno: 30.05.2016 12:50:54 | Objavio: Admin

Pogledaj sve novosti

Novosti
Go to top of page