Početna stranica

| Karta grada

Općina Raša logo

Novosti

Akcija zamagljivanja protiv komaraca u svim naseljima Općine Raša

Obavještavaju se mještani svih naselja na području Općine Raša da će u ponedjeljak i utorak, 6. i 7. srpnja 2020. godine, djelatnici Zavoda za javno zdravstvo Istarske županije provesti suzbijanje komaraca metodom zamagljivanja.

DIP objavio upute o osiguranju epidemiološke zaštite i načinu ostvarivanja biračkog prava birača kojima je izrečena mjera samoizolacije

Obavještavamo birače sa područja Općine Raša kako je Državno izborno povjerenstvo dana 29.06.2020. godine na svojim stranicama objavilo: 
  • Tehničke upute vezano uz glasovanje na dan izbora i osiguranje epidemiološke zaštite svih sudionika na biračkim mjes

Općina Malinska u Raši pronašla primjer dobre prakse

Predstavnici Općine Malinska Dubašnica, načelnik Robert Anton Kraljić sa suradnicima, posjetili su jučer Općinu Raša. Razgledali su Kovarsku kuću "Arsia", mali muzej rudarstva, u kojem je autentično prikazana bogata baština rudarskog življenja.

Javni poziv za korištenje javnih površina

Općinska načelnica Općine Raša dana 15. lipnja 2020. raspisala je Javni poziv za korištenje javnih površina.
Pozivom se prikupljaju pisane ponude za korištenje javnih površina u naselju Raša radi prodaje tekstilnih proizvoda te voća i povrća iz vlastite proizvodnje OPG-a.
Prijave na Javni poziv s prilozima p

Izbori za zastupnike u Hrvatski sabor - obavijest o registru birača

U privitku objavljujemo obavijest Upravnog odjela za opću upravu i imovinsko-pravne poslove IŽ o provjeri podataka upisanih u registar birača, podnošenju zahtjeva  za upis, dopunu ili ispravak podataka upisanih u registar birača, te podnošenju zahtjeva za privremeni upis u registar birača, izdavanje pot